ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Η διγλωσσία της συγκυβέρνησης συνεχίζεται : Ο Τσίπρας συγχαίρει τον Ζάεφ, ο Καμμένος μιλάει για δωροδοκίες


H ελληνική κυβέρνηση, μετά την υπερψήφιση της συνταγματικής αναθεώρησης στα Σκόπια που ανοίγει τον δρόμο για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, εμφανίζεται με δύο γραμμές.

Λίγο πριν τα συγχαρητήρια του Αλέξη Τσίπρα στον Ζόραν Ζάεφ, προηγήθηκε η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος σχολίασε τις καταγγελίες περί δωροδοκιών βουλευτών της αντιπολίτευσης των Σκοπίων προκειμένου να ψηφίσουν τη συμφωνία.


Τέσσερις μέρες μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι δεν θα ανεχτεί “καμία διγλωσσία από οποιονδήποτε και καμία προσωπική στρατηγική στην εθνική γραμμή της χώρας”, ο Πρωθυπουργός έχει να διαχειριστεί τη διαφοροποίηση του κυβερνητικού του εταίρου, ο οποίος υιοθέτησε τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης, οι οποίες ωστόσο διαψεύστηκαν από την κυβέρνηση των Σκοπίων.Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε -έμμεσα- στις καταγγελίες του γραμματέα του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού VMRO-DPMNE, σύμφωνα με τις οποίες βουλευτές του VMRO δέχθηκαν μέχρι και 2 εκατ. ευρώ για να ψηφίσουν υπέρ των συνταγματικών αλλαγών.

«Ποιός θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος στο Twitter.

Αδωνις Γεωργιάδης: Και τώρα τι θα λέει η κυβερνησάρα μας;

Λίγο μετά την ψηφοφορία στη Βουλή των Σκοπίων, ο Αδωνις Γεωργιάδης -σε ανάρτησή του στο twittter- έγραψε: Και τώρα τί θα λέει η Κυβερνησάρα μας; Ότι πέρασε η ψηφοφορία και είναι θετικό βήμα ή ότι το αποτέλεσμα είναι προϊόν εξαγοράς, πιέσεων και διαφθοράς;...όχι τίποτε άλλο διότι ο Αλέξης μας το είπε ξεκάθαρα δεν θα ανεχθεί την διγλωσσία...και ξέρετε ότι δεν σηκώνει και πολλά..

Τη συγκεκριμένη ανάρτηση συνόδευαν δύο φωτογραφίες με το tweet του Νίκου Παππά και του Πάνου Καμμένου.
ΠΗΓΗ iefimerida 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου