ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Συνάντηση Συνταξιούχων


Αθήνα, 27/3/2018

Στις 26 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα  συνάντηση μεταξύ των Προέδρων και των Γενικών Γραμματέων των Μελών της Α.Γ.Σ.Σ.Ε και των Συνεργαζόμενων Συνταξιοδοτικών Οργανώσεων. 

Η Ανωτάτη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος (Α.Γ.Σ.Σ.Ε.) διαμαρτύρεται για τις νέες επιχειρούμενες μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις.
Με πρωτοφανή όσο και αναίτια μονομέρεια καλούνται και πάλι οι συνταξιούχοι να πληρώσουν τα "ισοδύναμα" του 3ου Μνημονίου, γεγονός που θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους και ταυτόχρονα δημιουργεί αβεβαιότητα προοπτικής με θετικό πρόσημο, για το μέλλον.
Απαιτούμε, κυβερνητικές επιλογές με αριστερό πρόσημο, κοινωνικού ενδιαφέροντος, με ισότιμες και ισόνομες παραμέτρους αλλά και ισομερούς κατανομής των οικονομικών βαρών.
Η Α.Γ.Σ.Σ.Ε. θα συνεχίσει τον αγώνα της με συνέπεια και ευθύνη, αντιδρώντας στις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης γιατί απαιτούμε ΝΙΚΗ, όχι για παρηγοριά , αλλά για ΔΙΚΑΙΩΣΗ .

Να επιστραφούν άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις ολόκληρα τα ποσά απ’ τις παράνομες και αντισυνταγματικές κρατήσεις που επιβλήθηκαν σε συντάξεις προτού αυτές μειωθούν απ’ τις μνημονιακές περικοπές και προτού αναγκαστούν να καταφύγουν στην χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία της δικαιοσύνης, που για τους υπεύθυνους, μολονότι μεσολαβεί πολιτικό κόστος, αποτελεί μια καλή επιλογή.


 Να αποφευχθούν ακόμη: οι αιτήσεις προσφυγής, οι συνδικαλιστικές και νομικές διαμεσολαβήσεις και οι δικαστικές δαπάνες, που θα επιβαρύνουν τους ήδη δεινοπαθούντες συνταξιούχους.,

Να εφαρμοστούν χωρίς υποσχετικές παλινωδίες, όλες οι αποφάσεις του Σ.τ.Ε., όχι μόνο για το σεβασμό των αποφάσεων της δικαιοσύνης, αλλά γιατί, οι συνταξιούχοι που τους ανάγκασαν να φυτοζωούν με το  πενιχρό εισόδημα που τους επέτρεψαν να έχουν, τα καταφέρνουν να διατηρούν μ’ αυτό, τον κοινωνικό και οικογενειακό ιστό της χώρας εν ζωή και σε λειτουργία. θα επιβαρύνουν τους ήδ

Άμεση καταβολή όλων των κύριων, επικουρικών συντάξεων, καθώς και των εφάπαξ και των μερισμάτων που χρονίζουν.

Καταβολή των συντάξεων χηρείας με κατάργηση των διατάξεων του νόμου 4387/16.

Ανακεφαλαιοποίηση των Ασφαλιστικών μας Ταμείων θα

Εξακολουθούμε να ζητάμε: Φάρμακα, εξετάσεις και νοσηλεία χωρίς συμμετοχή. Δωρεάν υπηρεσίες στην υγεία για όλες και για όλους.ρύνουν τους ήδη

Τα χρήματα που ζητάμε δεν τα επαιτούμε γιατί είναι δικά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου