ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Κοντρα Καμμένου- Μπαλαούρα για το Σκοπιανό...

Σκληραίνει η κόντρα μεταξύ στελεχών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, με φόντο το Σκοπιανό, με τονΔημήτρη Καμμένο να εξαπολύει νέα επίθεση, αυτή τη φορά κατά του Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος με τη σειρά του κατηγόρησε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι δημιουργεί προβλήματα στην κυβέρνηση.
Ο Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως «μάλλον ο κ. Μπαλαούρας έχει μια κρυφή χαρά και θέλει να παραδώσει τη Μακεδονία».
«Αντέδρασα εγώ και είπα ένα πρωί κάτι για κάποιον; Είναι δυνατόν να βάζει χέρι στους ΑΝΕΛ ο Μπαλαούρας και ο κ. Παπαδόπουλος να βάζει χέρι στον Π. Καμμένο και να του ζητά να παραιτηθεί; Είναι δυνατόν ο κ. Σκουρλέτης να μας λέει να προσέχουμε και να μην πάμε στο συλλαλητήριο; Τι είναι, ο δάσκαλος με τον μαθητή να μας μαλώνει;
Εδώ έχουμε μια συνεργασία. Εκτός αν έχει μια κρυφή χαρά ο Μπαλαούρας και θέλει να παραδώσει την Μακεδονία», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πουν αν είναι σύμφωνοι «με τη χαφιεδιστική πολιτική του Παπαδημούλη να μας βγάλει φωτογραφία και να μας στείλει στους Ευρωπαίους. Συμφωνείτε με το φακέλωμα; Θα μας στείλει τη λίστα με τους παραλήπτες του email;».
Από την πλευρά του ο Μάκης Μπαλαούρας κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, αρκέστηκε να πει, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, πως «ο Δημήτρης Καμμένος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν προβλήματα στην συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ με δηλώσεις του».
Σχολιάζοντας δε την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, είπε πως «η εμπειρία μου από την συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή, είναι εργατικοί, διαβασμένοι,υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις, αλλά θα πω ότι υπάρχει ένας εξαιρετικός βουλευτής ο Παπαχριστόπουλος, πολιτικοποιημένο άτομο με σωστές θέσεις στη Βουλή».
Τόσο ο Δ. Καμμένος, όσο και ο Μ. Μπαλαούρας αναφέρθηκαν στις συνεντεύξεις τους και στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, με τον πρώτο να σημειώνει πως «ο όρος «Μακεδονία, δεν περνάει. Όποιος φέρει το όνομα και θα καταστραφεί πολιτικά. Να διορθώσουμε τα λάθη των προηγούμενων, όχι, όμως, με μεγαλύτερο λάθος» και τον δεύτερο να εκτιμά πως «το καλύτερο θα ήταν να είχαμε ενιαία θέση για το Σκοπιανό, αλλά από εκεί και πέρα είναι γνωστές οι διαφορές μας σε διάφορα θέματα και δεν μας δημιουργεί πρόβλημα. Η γραμμή των ΑΝΕΛ είναι αυτή και τη σέβομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου