ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Σέρβοι Πράσινοι και χαμαιλεοντισμός


 
Σε ανακοίνωσή τους, οι Οικολόγοι Πράσινοι  (κυβερνητικός εταίρος που θυμίζει εξωσυζυγική σχέση και γι αυτό  ουδόλως αναφέρονται  στις μεγάλες στιγμές της τρέχουσας πολιτικής...) χαιρετίζουν (παλιά τους τέχνη κόσκινο !) τον ερχομό  του Υπουργού Περιβάλλοντος της Σερβίας στην Ελλάδα,
 "επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου με συμμετοχή πράσινων βουλευτών της γειτονικής χώρας και του προέδρου του πράσινου κόμματος Ivan Karic"
 
Οι λεγάμενοι ως γνωστόν έχουν διαπρέψει στην οικολογία δι ανακοινώσεων και πρωτίστως στο δανεικό(και αγύριστο) κύρος που εισπράττουν από ξένες επισκέψεις - π.χ. πριν λίγο καιρό από την κυρία Κατερίνα Βασιλάκου, σοβαρό πολιτικό στέλεχος  στην αυστριακή σκηνή.
Ακούστε τώρα τα υπόλοιπα και φρίξατε κατά βούληση :
 
. "Παρά το εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα της επίσκεψης, ο Karic συναντήθηκε στη Βουλή με τον βουλευτή και μέλος των Οικολόγων Πράσινων Γιώργο Δημαρά και επικοινώνησε με τους Οικολόγους Πράσινους.
 
 Δηλαδή οι Σέρβοι οικολόγοι  (μόλις που)βρήκαν χρόνο για να επικοινωνήσουν  με το "αδελφόν κόμμα" των ΟΠ ! Κι αυτό αρκεί για να  κάνει υπερήφανους  τους δεύτερους!
 
Κυρίως όμως προσέξτε  το επόμενο  όργιο ασύντακτης και στομφώδους αερολογίας ,  που ξεκινάει από τα επενδυτικά προγράμματα των επιχειρηματιών στο εξωτερικό (!) [ Να παραγωγική ανασυγκρότηση !] και ουδόλως επιδεικνύει  κάποια επιτεύγματα από τα μέτωπα της οικολογικής πάλης :

 

"...ο συν-εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων Κώστας Διάκος επισήμανε: «Oι στρατηγικές επενδύσεις των επιχειρηματιών μας στο εξωτερικό αποτελούν μεν ουσιαστική συνιστώσα για την επάνοδο της ελληνικής οικονομίας στη κανονικότητα αλλά εάν θα κινηθούν σε οικολογική κατεύθυνση μπορούν να αποτελέσουν τη βάση μιας πραγματικά βιώσιμης ευημερίας. Σε αυτή την κατεύθυνση διαφαίνεται σίγουρα χρήσιμη μια στιβαρή βαλκανική συνεργασία θεμελιωμένη σε ομοειδή γεωγραφικά δεδομένα, αντίστοιχα οικονομικά και κοινωνικά μοντέλα και, εν πολλοίς, κοινές πολιτισμικές διαστάσεις.
 
Τι  μπούρδες, τι πολιτικός  χαμαιλεοντισμός !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου