ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

5η Ιουλίου : Ας γίνει αφετηρία για το μεγάλο Δημοκρατικό-Αντιμνημονιακό μέτωπο.




2 χρόνια μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2017, με την πολιτική προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ, με το 4ο μνημόνιο, την υπερχρέωση , το καθεστώς επιτροπείας , την απώλεια επιστημονικού δυναμικού και την έκθεση του Κυπριακού Ελληνισμού   σε  πιέσεις για τη συμμόρφωση προς τις  νεοαποικιακές υποδείξεις , ο αντιμνημονιακός αγώνας του Ελληνικού Λαού συνεχίζεται. Σ’ αυτό τον αγώνα διακρίνονται  οι συνεπείς  Δημοκράτες κάθε απόχρωσης, που δρουν χωρίς μικροκομματικά οφέλη και χωρίς   απαίτηση  πρωτοκαθεδρίας, με πνεύμα ενωτικό, πατριωτικό και αντιϊμπεριαλιστικό.  Που  επισημαίνουν τις  απαράγραπτες   ποινικές ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, ως εκ της παραβίασης του περί δημοψηφίσματος  Συνταγματικού άρθρου 44 &2 , που  δεν αφορά τη διεξαγωγή γκάλοπ(!)  αλλά την απευθείας λήψη απόφασης από το Λαό.

Σήμερα τα μεγάλα προβλήματα της χώρας και πρωτίστως οι εξαρτήσεις  από την ευρωζώνη και τα ιμπεριαλιστικά κέντρα της διεθνούς τοκογλυφίας, δεν μπορούν να απαντηθούν χωρίς μια Δημοκρατική πανστρατιά, χωρίς το σχηματισμό μιας  «κρίσιμης μάζας» πολιτών  αποφασισμένων για άμεση και δραστική αλλαγή.
Με το   σκεπτικό αυτό μπορούν   οι Έλληνες Δημοκράτες,  χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, χωρίς ιδιοτέλειες και  κατά φαντασίαν «πρωτοπορίες»,  να διαμορφώσουν  το μεγάλο παλλαϊκό μέτωπο  που χρειάζεται η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου