ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ένστολοι και διαμαρτυρόμενοι....


Σημείωση ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ :
Στις παλιές-καλές ημέρες του αντιμνημονιακού κινήματος, αστυνομικοί ,  στρατιωτικοί , δικαστικοί και άλλοι παράγοντες του κρατικού μηχανισμού στέκονταν στο πλευρό των διαμαρτυρομένων...Θυμίζω ότι τότε είχε εκδηλωθεί στην Πορτογαλία κίνηση εν ενεργεία στρατιωτικών, που καταφερόταν στο καθεστώς της μνημονιακής επιτροπείας...Τώρα πλέον οι διαμαρτυρόμενοι ένστολοι  ακούγονται  λιγότερο αν και κάποτε λάμπουν δια της απουσίας τους -  όρα περίπτωση Μάκη Μπαλαούρα ζητούντος αγωνιωδώς την παρέμβαση της φρουράς της Βουλής, στο πρόσφατο επεισόδιο Κασιδιάρη....Να υποθέσουμε ότι έχει ανοίξει ο δρόμος για την ανάληψη της "ασφάλειας" της Βουλής από ιδιωτική εταιρεία σεκιουριτάδων ;
Efsyn :
ΒουλήΈνστολοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα μέτρα που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο (νέο ειδικό μισθολόγιο) που θα ψηφιστεί την Πέμπτη το βράδυ. Αρχικά πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας και κατέληξαν στη Βουλή όπου προσπάθησαν να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο ωστόσο, απωθήθηκαν από άνδρες των ΥΜΕΤ.
Αργότερα, αντιπροσωπεία των διαδηλωτών μπήκε στη Βουλή και παρέδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά τους. Οι ένστολοι με το ψήφισμα ζητούν να αποσυρθούν τα μέτρα και να γίνει ουσιαστικός διάλογος.  

Κατάληψη στο ΓΛΚ

Στο μεταξύ, συνδικαλιστές αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, που έχουν καταλάβει τον προθάλαμο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ) παραμένουν στο σημείο, ζητώντας να συναντηθούν με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη.
«Θα παραμείνουμε εδώ όλη τη νύχτα, μέχρι να μας δεχτεί ο κ. Χουλιαράκης», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου