ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Η ΙΣΚΡΑ για το Μέτωπο...



Εδώ και χρόνια , η  μόνιμη επωδός αυτού του ιστότοπου ήταν : ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !
Σχετικά :
http://oikonikipragmatikotita.blogspot.gr/2015/11/blog-post_85.html

(Μέτωπο κάνεις με τους άλλους, που δεν είναι αναγκαστικά αριστεροί, κομμουνιστές, σοσιαλιστές, αλλά  ενδεχομένως  είναι  δημοκράτες, πράσινοι, πατριώτες,  αντικομφορμιστές, αντιεξουσιαστές,  υποστηρικτές  πολιτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μέτωπο  κάνεις όταν  επιδιώκεις  την ανάδειξη της πολιτικής σου άποψης μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες,  χωρίς ηγεμονισμούς, σε μια ευρύτερη συλλογικότητα που υπηρετείς σαν πολιτική οικογένεια.

Μέτωπο κάνεις με τους άλλους, που ΔΕΝ είναι αυτό που είσαι…..)
 

Τώρα η ΙΣΚΡΑ έρχεται να μιλήσει για μια ακόμη φορά διστακτικά για το μέτωπο, προτάσσοντας πάντα το ΚΚΕ που πρόσφατα έδειξε  πάλι τον  χιλιαστικό του χαρακτήρα….Οι συναγωνιστές της ΙΣΚΡΑ «καταδέχονται αυτές τις μάταιες ελπίδες» - για να το πούμε Καβαφιστί -  παραγνωρίζοντας την μεγάλη δεξαμενή των πατριωτικών και δημοκρατικών δυνάμεων, που φιλοξενεί ακόμη και συντηρητικούς πολίτες  με κύρια στόχευση  τη σωτηρία της χώρας…

ΙΣΚΡΑ :
Ένα μεγάλο μέτωπο, το ευρύτερο δυνατό, όλων, χωρίς εξαίρεση, των δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο. Είναι ο όρος επιβίωσης της χώρας και του λαού. Αποτελεί προϋπόθεση για να αποκτήσει ελπίδα, δύναμη και αγωνιστική προοπτική ο λαός μας.
Όπως μου έλεγε φίλος της στήλης, μόνο η ΛΑ.Ε, μέχρι τώρα, παλεύει σθεναρά για ένα τέτοιο πλατύ πολιτικό, κινηματικό και εκλογικό μέτωπο που θα εκτείνεται χωρίς εξαιρέσεις σε όλες τις δυνάμεις από το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ έως την Πλεύση Ελευθερίας και την Χριστιανική Δημοκρατία και πολλές άλλες.
Ο ίδιος ο φίλος επέμεινε να ισχυρίζεται ότι όποια δύναμη με οποιοσδήποτε πρόσχημα αρνείται να συμβάλει σε αυτήν την ενωτική μετωπική λογική, προσφέρει εκ των πραγμάτων ανεκτίμητες υπηρεσίες στο μνημονιακό κατεστημένο και το σύστημα. Έχει άδικο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου