ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

Ένας Αρχιεπίσκοπος που λέει αλήθειες....Μέσα στον καταιγισμό των αοριστιών και κοινοτοπιών με ευχολογιακό περιεχόμενο, που απευθύνονται σε πιστούς και μη την Πασχαλινή περίοδο, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου πραγματικά έλαμψε - πρωτίστως βάζοντας στο στόμα του αλήθειες και προσγειώνοντας τους συμπολίτες του στην πραγματικότητα....  

Στην εγκύκλιο του για το  Πάσχα, η οποία αναγνώστηκε σε όλους τους  ναούς της μεγαλονήσου, ο κ. Χρυσόστομος  τόνισε ότι «ο Ελληνισμός σήμερα βάλλεται από παντού, χωρίς, δυστυχώς, να διαθέτει αξιόπιστους συμμάχους». Γι' αυτό, σημείωσε, «η εθνική αφύπνιση, η οποία οδηγεί σε εθνική αυτογνωσία και ενότητα, είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουμε ως Κυπριακός Ελληνισμός».
 
Είπε ο κ. Χρυσόστομος
Οι τελευταίες εξελίξεις απέδειξαν πέραν πάσης αμφιβολίας, , την αναξιοπιστία της Τουρκίας και κατέστησαν φανερό σ' όλους τον τελικό και μόνιμο στόχο της που είναι η κατάληψη και τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου. «Παρά τις τόσες υποχωρήσεις μας, με σκοπό να επιτευχθεί μια υποφερτή λύση του προβλήματός μας, η Τουρκία συνεχώς προβάλλει νέες απαράδεκτες αξιώσεις τόσο για την επιστροφή στις διαπραγματεύσεις, τις οποίες εγκατέλειψε χωρίς λόγο, όσο και για το περιεχόμενο της επιδιωκόμενης λύσης»......Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου