ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ο Άρειος Πάγος "σώζοι" την Ελληνική Τιμή....

 Ο Άρειος Πάγος "σώζοι" (Ευκτική : Είθε να  σώσει...) τη χώρα από μια νέα ξεφτίλα ιστορικών διαστάσεων, "εφάμιλλη  της παράδοσης του Οτσαλάν ...
Οι Τούρκοι στρατιωτικοί που κατέφυγαν στη χώρα μας αρνούνται ότι συμμετείχαν στο πραξικόπημα του Ιουλίου, δηλώνουν οπαδοί του Κεμαλισμού και ζητούν από την ελληνική Δικαιοσύνη να μην τους εκδώσει στην Τουρκία γιατί φοβούνται για τη ζωή τους.
«Είμαστε το σύμβολο της τιμωρίας» δηλώνουν στο Έθνος της Κυριακής, δια του συνηγόρου τους Ομήρου Ζέλιου, οι οκτώ τούρκοι στρατιωτικοί που έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο λίγες ώρες μετά την εκδήλωση απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία τον περασμένο Ιούλιο.

«Εϊμαστε στρατιωτικοί, ανατραφήκαμε με τις κοσμικές, μοντέρνες, δημοκρατικές και κεμαλικές διδαχές. Ποτέ δεν ανήκαμε σε κάποια θρησκευτική ή ιδεολογική οργάνωση. Δεν διαπράξαμε ποτέ κανένα έγκλημα, δεν έχουμε ποτέ περάσει με 'κόκκινο'. Έχουμε εκπαιδευτεί σε διάφορες χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ, όλοι έχουμε πτυχία και κάποιοι από εμάς και μεταπτυχιακά» λένε.

Σε ερώτηση τι θα έλεγαν αν βρίσκονταν μπροστά στους αρεοπαγίτες (σ.σ. ο Αρειος Πάγος θα λάβει την τελική κρίση επί του τουρκικού αιτήματος για την έκδοσή τους), απαντούν: «Δεν είμαστε εγκληματίες, είμαστε αθώοι. Ήρθαμε εδώ γιατί εμπιστευόμαστε την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Ως πιλότοι έρευνας και διάσωσης έχουμε σώσει εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές και για πρώτη φορά χρειαστήκαμε κάποιον να σώσει τις δικές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου