ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση του ΑΚΕΛ για τη θέση του ΚΚΕ στο Κυπριακό….




Εισαγωγικό σχόλιο : Το ΑΚΕΛ με την λιγόλογη ανακοίνωσή του  επιχειρεί πρωτίστως να σνομπάρει την εμπεριστατωμένη και  διαχρονική θέση του ΚΚΕ εναντίον των αποικιοκρατικών σχεδίων τύπου Ανάν..
Αποδεικνύεται όμως ιδεολογικά φτωχό έως πάμφτωχο, ενώ επίσης   βάζει αυτογκόλ με την ομολογία ότι η λύση της Διζωνικής-Δικοινοτικής Ομοσπονδίας συγκρούεται με τη θέση  του ενιαίου κράτους….
Κατά δεύτερο λόγο το ΑΚΕΛ επιχειρεί να αποσυνδέσει τον Κυπριακό Ελληνισμό, από τον Ελλαδικό Ελληνισμό : Μη αναγνωρίζοντας ούτε καν το δικαίωμα της διεθνιστικής αλληλεγγύης στους Ελλαδίτες, για κάτι που διαδραματίζεται στην περιοχή τους και τους αφορά. Το χαμηλό IQ της ανακοίνωσης  είναι προφανές.
Τρίτο, το ΑΚΕΛ δεν καταλαβαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν και   επικριτές του ΚΚΕ που όμως αναγνωρίζουν την ευθυκρισία του σε αυτό το  κρίσιμο θέμα.
Τέταρτο, το ΑΚΕΛ μη έχοντας επιχειρήματα προβαίνει σε φιλοφρονήσεις προς το ΚΚΕ. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, δηλαδή…ΓΣχ.
   
ΑΚΕΛ :
 Η σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ διαπράττει σοβαρό λάθος με την αντικατάσταση της διαχρονικής θέσης του Κόμματος για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, με τη θέση για ενιαίο κράτος. Είναι πεποίθησή μας ότι η εγκατάλειψη της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας δεν οδηγεί σε ενιαίο κράτος, αλλά στη διχοτόμηση που είναι καταστροφική για την Κύπρο. Εν πάση περιπτώσει, το πώς θα διαμορφωθεί το μέλλον της Κύπρου είναι θέμα των Κυπρίων και αυτοί είναι τελικά που θα αποφασίσουν. Ορισμένοι στην Κύπρο που μέχρι πρόσφατα καθημερινά ύβριζαν το ΚΚΕ τώρα όψιμα το έχουν «αγαπήσει» εξαιτίας της αλλαγής της θέσης του στο Κυπριακό. Ανεξαρτήτως της νέας θέσης του ΚΚΕ, εμάς στο ΑΚΕΛ για πάντα θα είναι βαθιά ριζωμένο στην καρδιά μας ως το Κόμμα των αγώνων για εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατία και ελευθερία της Ελλάδας, ως το Κόμμα των κοινωνικών αγώνων για πρόοδο και ευημερία της χώρας και του λαού. 01/11/2016



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου