ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ο μεγαλύτερος ψεύτης μετά τη μεταπολίτευση




Πρωϊ-πρωϊ, ανοίγω το κανάλι EXTRA και πέφτω πάνω σε μια συζήτηση Ευαγγελάτου- Λεβέντη. Ο Λεβέντης λέει πολλά και διάφορα, άλλοτε σαφή και άλλοτε ασαφή, όμως στην όλη ροή του λόγου του δεσπόζουν δυο προτάσεις : Η μία είναι ο χαρακτηρισμός «μπούρδες» για τις αοριστίες  που εκστόμισε ο Μητσοτάκης πριν λίγο καιρό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, χωρίς να δεσμευθεί απολύτως σε τίποτα…Η άλλη και χειρότερη είναι αυτή που αναφέρεται στον Τσίπρα – χαρακτηρίζοντάς τον   ως «τον μεγαλύτερο ψεύτη μετά τη μεταπολίτευση».
Ο Λεβέντης ξιφουλκεί υπέρ της απλής αναλογικής – υπενθυμίζοντας μάλιστα την περί αυτής συνηγορία του Τσίπρα. Και τελικά φαίνεται πως μεταξύ ενός μη ψεύτη που όμως δε λέει και την αλήθεια (Μητσοτάκης) και ενός πατενταρισμένου ψεύτη (Τσίπρα) προτιμάει τον πρώτο.
Εκλογές βλέπει τους πρώτους μήνες του 2017 , με σαφή πρωτοκαθεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Ως γνήσιος πολιτικός γνωρίζει ότι ουδείς θα του ζητήσει το λόγο εάν ΔΕΝ γίνουν εκλογές, γιατί απλώς η πρόβλεψή του είναι όπως αυτή κάποιων μετεωρολόγων – που διαψεύδονται συχνά αλλά δεν εγκαλούνται από κανένα, γιατί το όλο θέμα ξεχνιέται…
Επειδή δε πρέπει κι αυτός να  συμμετάσχει στο σωτηριολογικό ρεύμα των μνημονιακών, αποφαίνεται ότι μόνο η σύμπραξη των δυο μεγάλων πολιτικών κομμάτων θα φέρει σταθερότητα , επομένως επενδύσεις και επαναπατρισμό κεφαλαίων στη χώρα.
Κάτι τέτοια με κάνουν να σκέπτομαι : Για το σύστημα, μια  άλλη απάτη/αυταπάτη είναι εφικτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου