ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Μια δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη για τα δραχμολογικά...

ΟΙΚΟΝΙΚΗ: Με αφετηρία το  περιβόητο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα προς τον Πούτιν για την εν Ρωσσία εκτύπωση δραχμών, που αν μη τι άλλο αποτελούσε "καρφί" πρώτου μεγέθους  του Ολάντ  εναντίον του Τσίπρα, μπορούμε να πούμε  ότι η όλη υπόθεση έδειξε τον εκνευρισμό  των ευρω-κεντρικών απέναντι στο ενδεχόμενο μιας ελληνικής απόδρασης από το Αλκατράζ της ευρωζώνης. Ταυτόχρονα όμως,  με τη  διάψευση  της αναφοράς του Ολάντ, επιχειρήθηκε  και ένας πολιτικός  "εμβολιασμός" εναντίον της "ασθένειας" που λέγεται  επιστροφή στο εθνικό νόμισμα......

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ : Το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ όσον αφορά τις “πληροφορίες” για το πρόσωπο μου είναι ανυπόστατο, υποβολιμαίο και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος είτε από το Νομισματοκοπείο, όπως κάποιοι συκοφατικά διέδιδαν παλιότερα, είτε από τη Ρωσία.
Οι στόχοι αυτής της παραφιλολογίας είναι απόλυτα κατανοητοί από το λαό.
Όσοι διοχετεύουν αυτές τις δήθεν “πληροφορίες” και κατασκευάζουν σενάρια δεν θέλουν να πλήξουν, όπως κακώς πιστεύουν ότι πλήττουν, μόνο το πρόσωπο μου άλλα πρώτα απ’ όλα και κυρίως το αίτημα που γίνεται όλο και πιο επιτακτικό για μετάβαση της χώρας μας στο εθνικό νόμισμα στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος. Όπως θέλουν να πλήξουν και την ανάγκη να αποκτήσει η χώρα μας την εθνική της κυριαρχία και μια ανεξάρτητη πολυδιάστατη πολιτική διεθνών οικονομικών σχέσεων και εξωτερικών προσανατολισμών, πράγματα για τα οποία αγωνίζεται η ΛΑ.Ε., συναντώντας όλο και ευρύτερη λαϊκή απήχηση και δυναμική.
Κάνουν λάθος, όμως, όσοι πιστεύουν ότι με βρώμικες μεθοδεύσεις μπορούν να ανακόψουν μια αναπότρεπτη, έξω από τη φυλακή του ευρώ, αντιμνημονιακή πορεία της χώρας.
Να είναι βέβαιοι οι κύκλοι εκείνοι που διοχετεύουν δήθεν “πληροφορίες” σε μέσα ενημέρωσης, για να στήσουν προβοκάτσιες και παγίδες, πως θα είναι οι ίδιοι που θα πέσουν μέσα και θα τις πληρώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου