ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΦΑΡΜΑΚΑ …… ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ!...


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Δ. Σουλιώτη


Το Νοσοκομείο Συγγρού καταπατώντας τα θεμελιώδη δικαιώματα των ασθενών και του νόμου, αρνείται να χορηγήσει σε ασθενή του τα αναγκαία φάρμακα, με το επιχείρημα ότι τα φάρμακα που απαιτούνται για την θεραπεία του είναι ακριβά και δεν έχει λεφτά να τα αγοράσει!.... Ο ασθενής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός εδώ και ένα περίπου μήνα!

Με μια επίδειξη κυνισμού και ωμής καταπάτησης κάθε ιατρικής δεοντολογίας, νόμων  αλλά και των αρχών στοιχειώδους ανθρωπισμού, η αρμόδια κλινική, στην οποία νοσηλεύεται ο αναφερόμενος ασθενής, προκειμένου να υπηρετήσει τις αντιλαϊκές  πολιτικές των γνωστών δημοσιονομικών πλεονασμάτων της κυβέρνησης και του νέου δικομματισμού, εξέδωσε ηλεκτρονική συνταγή και αξίωσε από τον ασθενή να αγοράσει τα φάρμακα, μολονότι γνωρίζει ότι η αξίωση είναι παράνομη και ότι είναι μακροχρόνιος άνεργος και ανασφάλιστος και φυσικά δεν διαθέτει κανέναν πόρο! Το φάρμακο στοιχίζει περίπου 272,00 ευρώ!....


Καταγγέλουμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου Συγγρού και όσους εφαρμόζουν τις αντιλαϊκές αυτές πολιτικές και πρακτικές ενάντια στον ελληνικό λαό και απαιτούμε από την κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, η οποία φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη αυτής της  εξαχρείωσης, να αποκαταστήσει τα δικαιώματα του ασθενούς, τα στοιχεία του οποίου ήδη κοινοποιήσαμε στην γραμματεία της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Συγγρού, καθότι η κ. Αντωνίου δεν ήταν η ίδια στο Νοσοκομείο γιατί, όπως μας πληροφόρησε η γραμματέας της, απουσίαζε λόγω ασθένειας .


ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ (ΚΙΦΒ)
Ελλησπόντου 21 - Βύρωνας
6977-747431 + kif.byrona2gmail.com

                    Βύρωνας 7.10.2016       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου