ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Νέα δεδομένα για τους 8 στρατιωτικούς που αυτομόλησαν στην Ελλάδα


Θα διασωθούμε από τη νέα ξεφτίλα ή θα φανούμε στην περιοχή της Α.Μεσογείου και στην Ευρώπη σαν ένα πτωχοαμφιφυλόφιλο  Λιχτενστάϊν,  χωρίς την παραμικρή διπλωματική και πολιτική αντοχή;
Θα παραβιάσουμε το διεθνές δίκαιο και θα φτύσουμε τις καλύτερές μας παραδόσεις, ή θα πούμε (ένα σχετικά εύκολο) ΟΧΙ στον απολίτιστο νεοσουλτάνο και στις επιδιώξεις του;

Η υπόθεση των 8  Τούρκων στρατιωτικών   παίρνει μια νέα τροπή και δίνει στην ελληνική κυβέρνηση - με τα ανύπαρκτα κότσια της - να οχυρωθεί πίσω από ένα "διεθνές δεδικασμένο".
Σύμφωνα με το NEWSBOMB, 

"η  Σουηδία αποφάσισε να μην εκδώσει στην Τουρκία άτομα που θεωρείται ότι συνδέονται με το πραξικόπημα, δημιουργώντας διεθνές προηγούμενο και για την περίπτωση των οκτώ τούρκων στρατιωτικών στην Ελλάδα, που έφτασαν με ελικόπτερο και ζήτησαν άσυλο.
Η υπηρεσία Μετανάστευσης της Σουηδίας ανέφερε ότι πρόκειται για υποστηρικτές του Φετουλάχ Γκιουλέν, του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιεροκύρηκα, τον οποίο η Τουρκία κατηγορεί ότι βρίσκεται πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος.
Σύμφωνα με την υπηρεσία, 11 άτομα τουρκικής καταγωγής έχουν καταθέσει αίτηση ασύλου στην Σουηδία από τις 18 Ιουλίου.
Η υπηρεσία ανέφερε ότι αιτούντες άσυλο με «αξιόπιστες αντιπολιτευτικές δραστηριότητες» περιλαμβάνονται στις λεγόμενες «ομάδες κινδύνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου