ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Ο Δημαράς και το μελό
Επί 6 χρόνια, η αριστερο-δεξιο-αδέξια κομπανία που ήταν  υπέρ- και- κατά του Μνημονίου  δυσφημίζοντας  ασύστολα την έννοια της Πολιτικής Οικολογίας, ταλαντεύεται και δεν ξέρει που πάει. Σταθερή της αξία, οι έξωθεν υποστηρικτές, γιατί έτσι της προσπορίζουν κύρος και κομπλεξάρουν κάποια  εγχώρια  πολιτικά βλαχαδερά.

Επί 6 χρόνια, έχουν ξεράσει, καταπιεί τον εμετό τους, ξαναξεράσει και  ξανακαταπιεί. Το μόνο που θα τους έσωζε θα ήταν μια ηχηρή συγγνώμη και μια απόσυρση στο περιθώριο, για ψυχική και ιδεολογική αναψηλάφηση. Αλλά επειδή δεν διαθέτουν ούτε  ψυχή ούτε ιδεολογία ούτε καν το 1/1000ο  της αξιοπρέπειας κάποιων ανθρώπων που αποσύρθηκαν από αηδία (π.χ.  ο Σακελλαρίδης, η Κατριβάνου κ.α) , επιμένουν να μιλάνε, να βγάζουν ανακοινώσεις και να δημοσιοποιούν  δευτερεύοντα ζητήματα.  Απέχοντας συστηματικά από εκεί όπου κάνει «τζιζ»…Και τώρα τι είπε στη συνεδρίαση για το πολυνομοσχέδιο   ο βουλευτής  Γ. Δημαράς, των Οικολόγων Πρασίνων   του «σήκω πάνω-κάτσε-κάτω»,  σε μια κυβέρνηση του ιδίου φυράματος;   

 «Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της» . «Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα που δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη εναλλακτική για την πατρίδα μου».


«Θρηνώ για την μερική υποδούλωση της πατρίδας μου στις πολυεθνικές και στους ξένους. Θρηνώ γιατί το 50% της δημόσιας περιουσίας παραδίδεται σε ξένους εξαιτίας της ανευθυνότητας εκείνων που κυβέρνησαν για χρόνια την πατρίδα μου….»Σιγά το θρήνο ρε Δημαρά !

Και μη θρηνείς για την αξιοθρήνητη «αριστερά» σου – αλλά για τη μομφή που σε περιμένει στο μέλλον…
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου