ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Παρευρέθηκαν στην κοπή πίτας(!) της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ελλάδας



Στις 6 του Απρίλη αποφάσισαν να κόψουν την πίτα τους, οι Κυνηγοί…Από εθιμική άποψη προφανώς   έσκισαν, αν και θα μπορούσαν να περιμένουν κι άλλο για  να συνδυάσουν το γεγονός με τον πασχαλινό οβελία…

Το ενδιαφέρον της εκδήλωσης ήταν επόμενο να στραφεί στα πρόσωπα των παρευρεθέντων στην κοπή της πίτας.

Σε πρώτο πλάνο ήταν ο Βασίλης Λεβέντης. http://oikonikipragmatikotita.blogspot.gr/2016/03/blog-post_66.html

Ο Δρίτσας δεν ήταν, γιατί έγινε αυτός πλέον ο πολιτικός ΜΕΑ (με ειδικές ανάγκες) :  Όντας ο πολιτικός  που νιαουρίζει απελπισμένα για το «λιμάνι που χάνει» και  για τον τίτλο της δημοτικής παράταξης [ «Λιμάνι της αγωνίας»] που θαλάσσωσε, αλλά που  θα φροντίσει να  ξεχάσει σύντομα. Γιατί νιαουρίζει; Μα γιατί , όπως στα έργα του Τζαίημς Μποντ, είναι στην αγκαλιά του Δρος Νο (Τσίπρα) , οπότε κάνει ό,τι του επιτρέπεται  -  έτερον ουδέν. Σε λίγο διάστημα θα επανέλθει στο "σύνηθες" ηδονικό γουργούρισμα- μνημόνια και Άγιος ο Θεός.

Όμως στην εκδήλωση των κυνηγών  ήταν και  η Πειραιώτισα κυρία  Καρακώστα -  και υπογραμμίζω το Πειραιώτισα γιατί αυτό  σήμαινε κάποτε ντομπροσύνη. Την οποία κυρία Καρακώστα εμείς οικολόγεροι τη θεωρούσαμε σχεδόν δική μας, εκεί στο Κερατσίνι που ήταν και μ’ αυτά που έλεγε.



 Ήταν ακόμη : ο κ. Πολάκης Παύλος Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, ο κ. Μπαλάφας Ιωάννης Υφυπουργός Εσωτερικών Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Ο Υπουργός Αναπληρωτής Οικονομικών κ. Τρ. Αλεξιάδης χαιρέτησε την εκδήλωση με επιστολή του.

Από το ΣΥΡΙΖΑ  ο κ. Κάτσης Μάριος Γραμματέας Βουλής και Βουλευτής Θεσπρωτίας, ο κ. Μπγιάλας Χρήστος Βουλευτής Γρεβενών, και ο κ. Φάμελλος Σωκράτης Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης.

Από τη Ν.Δ. ο κ. Σκρέκας Κωνσταντίνος ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και Βουλευτής Τρικάλων, η κα Αντωνίου Μαρία Βουλευτής Καστοριάς,
η κα Αραμπατζή Φωτεινή Βουλευτής Σερρών, η κα Ασημακοπουλου Άννα Μισέλ Βουλευτής Β Αθηνών, ο κ. Βλάχος Γεώργιος Βουλευτής Αττικής, ο κ. Βορίδης Μάκης Μαυρουδής Βουλευτής Αττικής, ο κ. Γεωργαντάς Γεώργιος Βουλευτής Κιλκίς, ο κ. Δημοσχάκης Αναστάσιος Βουλευτής Έβρου, η κα Καραμανλή Άννα Βουλευτής Β΄ Αθηνών, ο κ. Κατσαφάδος Κωνσταντίνος Βουλευτής Α΄ Πειραιώς, ο κ. Κεδίκογλου Σίμος Βουλευτής Εύβοιας, ο κ. Κέλλας Χρήστος Βουλευτής Λάρισας, ο κ. Μπουκώρος Χρήστος Βουλευτής Μαγνησίας, ο κ. Μπούρας Αθανάσιος Βουλευτής Αττικής, ο κ. Τσιάρας Κωνσταντίνος Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Βουλευτής Καρδίτσας, ο κ. Πλακιωτάκης Ιωάννης Βουλευτής Λασιθίου και ο κ. Καββαδάς Αθανάσιος Βουλευτής Λευκάδας, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση με επιστολή του.
Επίσης, από τη Ν.Δ. παρευρέθησαν και ο κ. Κιλτίδης Κωνσταντίνος πρώην Υφυπουργός Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ Τροφίμων, ο κ. Σταύρου Απόστολος πρώην Υφυπουργός Γεωργίας, και ο κ. Φώλιας Χρήστος πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και πρώην Ευρωβουλευτής, η κα Κράτσα Ρόδη Πρόεδρος Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, πρώην Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κ. Σταμενίτης Διονύσης πρώην Βουλευτής Πέλλης, η κα Σταυρινούδη Σόδη Μαρία πρώην Βουλευτής Χίου και ο κ. Καντερές Νικόλαος πρώην Βουλευτής Αττικής.

Από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Μανιάτης Ιωάννης ως εκπρόσωπος της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κας Φώφης Γεννηματά και Βουλευτής Αργολίδος, πρώην Υπουργός ΥΠΕΚΑ, ο κ. Κουτσούκος Ιωάννης Βουλευτής Ηλείας, ο κ. Μωραΐτης Θάνος πρώην Υφυπουργός Περιβάλλοντος και πρώην Υφυπουργός Ανάπτυξης και η κα Αντωνίου Τόνια μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Από το ΚΚΕ ο κ. Παφίλης Αθανάσιος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄ Αθηνών.

Από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ο κ. Κατσίκης Κωνσταντίνος Βουλευτής Αττικής.

Επίσης, παρευρέθησαν ο κ. Κορασίδης Μόσχος, Γραμματέας Τομέα Ανάπτυξης Υπαίθρου από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ – ΠΑΣΟΚ, ο κ. Δημόπουλος Φαίδων Διευθυντής Πολιτικού Γραφείου του κ. Βορίδη, ο κ. Πλούμης Εμμανουήλ, Στρατηγός και Διοικητής Οικονομικής Αστυνομίας, ο κ. Τσίγκας Κωνσταντίνος, Πυραγός Πυροσβεστικής, ο κ. Παπαδιάς Γεώργιος Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων, ο κ. Ντινόκας Δημήτριος από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Συντονιστής Εθνικού Διαλόγου για το κυνήγι και Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δασικών Έργων & Υποδομών, ο κ. Γουρδομιχάλης Γρηγόρης Πρόεδρος Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθηνών – Πειραιώς, ο κ. Ευσταθιάδης Νικόλαος πρώην Διευθυντής Ανάπτυξης Δασικών Πόρων, και ο κ. Πεταμίδης Ιωάννης πρώην Διευθυντής Δασών Αττικής, καθώς και οι  νομικοί σύμβουλοι της Κ.Σ.Ε. και της Δ΄ Κ.Ο.Σ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου