ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι τα ίδια κόπρανα…..




Σε  δηλώσεις  στον ΣΚΑΪ επί των απόψεων Φώφης Γενηματά, ο Βενιζέλος θεωρεί λάθος την άποψη  ότι «μας χωρίζει άβυσσος με τη ΝΔ».
Μάλιστα, όχι άβυσσος, ίσως ένα χαντάκι…
«Άβυσσος δεν μας χωρίζει ούτε από τον κύριο Τσίπρα», λέει ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!!!
Και παράλληλα  υποστηρίζει  πως  με τη δημιουργία νέου κόμματος θα πρέπει να γίνει  προσπάθεια να μπει και το Ποτάμι και το κόμμα του κύριου Λεβέντη :  «Θέλουμε έναν αυτόνομο πόλο των δημοκρατικών προοδευτικών πολιτών, εγώ δεν είμαι ούτε ντίβα, ούτε τενόρος, έφυγα από τη θέση του προέδρου για να δείξω ότι όλοι είμαστε παροδικοί και για να μην υποστηρίζουν ορισμένοι ότι υπάρχουν εμπόδια». 
Τα κίνητρα φυγής ή έξωσης του Βενιζέλου είναι άγνωστα, αλλά είναι γνωστότατη η σύγκλιση  όλων των κατεργαραίων του φιλο-«ευρωπαϊσμού». Όλοι λένε τα ίδια πάνω-κάτω, όλοι κρύβονται πίσω από τους άλλους και όλοι αποποιούνται τις ευθύνες τους… Τώρα, το γιατί ο Βενιζέλος καταγγέλλει ως «κυνική και ωμή» την  άσκηση εξουσίας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγείται ευκόλως : Και οι ομάδες που κατεβαίνουν στα γήπεδα μάχονται σκληρά, αλλά δεν αμφισβητούν το πρωτάθλημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου