ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕ !




«Αποδιοπομπαίοι, συμμορίτες, λομπίστες και σπεκουλαδόροι, που απεργάζονται μαφιόζικα σχέδια και συνωμοτούν για να εξαγοράσουν την Ελλάδα της δραχμής για το τίποτα, με χρήματα που έχουν βγάλει στο εξωτερικό». Αυτό είναι το «μότο» των παπαγάλων που σιτίζονται από το κυβερνητικό πρυτανείο και τσιμπολογούν στα τραπέζια της πλουτοκρατίας για να σπέρνουν τον φόβο και τον πανικό στον λαό. 
«Πάταξον μέν άκουσον δε» είπε ο Θεμιστοκλής το 480 π.Χ. όταν ο Ευρυβιάδης τον απείλησε με το ραβδί του, επειδή επέμενε -κόντρα σε όλους- ότι η ναυμαχία κατά του περσικού στόλου έπρεπε να δοθεί στη Σαλαμίνα. Βέβαια το κλέος της τότε εποχής δεν επιτρέπει παρόμοιες συγκρίσεις. 
Όμως η υπερβολή είναι καμμιά φορά απαραίτητη για να κινήσει το ενδιαφέρον για να ακουστεί και μια άλλη άποψη.
Ο δημοσιογράφος Νίκος Ιγγλέσης είναι από τους λίγους οικονομικούς συντάκτες που υποστηρίζει -κόντρα στο ρεύμα της εποχής- την αναγκαιότητα του εθνικού νομίσματος για να ορθοποδήσει η χώρα. Είναι ένας θαρραλέος πατριώτης μαχητής αλλά και νηφάλιος συζητητής που ακούει και απαντά σε κάθε επιχείρημα.  Στο πρόσφατο βιβλίο του, αναλύει την σημερινή οικονομική πραγματικότητα και περιγράφει αναλυτικά και κατανοητά το «Σχέδιο» για την έξοδο από τον φαύλο κύκλο των μνημονίων και της λιτότητας.
Με πρωτοβουλία του Ομίλου Ενεργών Πολιτών Σαρωνικού θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Ιγγλέση «Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ GREXIT - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ»  την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2015 ώρα 8 μ.μ. στο κέντρο LA FONTANA, Σαρωνίδα, Αναβύσσου 116.  Όσοι και όσες θέλετε να ακούσετε την άλλη άποψη και να συζητήσετε τις απορίες και αντιρρήσεις σας  με τον συγγραφέα, να είστε εκεί.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου