ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Και οι αγρότες της Αττικής στα μπλόκα



Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη διασταύρωση των Λεωφόρων Παιανίας - Μαρκοπούλου και Κορωπίου - Αεροδρομίου σήμερα στις 10.30  ξεκινούν ουσιαστικά, τις κινητοποιήσεις τους οι Μεσογείτες αγρότες.
Η σχετική απόφαση ελήφθη στη συνέλευση των εκπροσώπων των αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών της περιοχής που πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί, το απόγευμα της Τρίτης.
Ο σχεδιασμός αναφέρει ότι περισσότερα από 200 τρακτέρ θα βρεθούν στον συγκεκριμένο κόμβο και σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr θα υπάρχει ανοικτή γραμμή με τα μεγάλα μπλόκα της υπόλοιπης Ελλάδας προκειμένου να συντονιστεί το κλείσιμο των δρόμων όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη χώρα.

Οι ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr αναφέρουν ότι στόχος των Μεσογειτών αγροτών είναι να παραμείνουν στο σημείο όχι μόνο την Τετάρτη αλλά και την Πέμπτη και ίσως και τις επόμενες ημέρες όπως ακριβώς θα «λειτουργήσουν» και τα άλλα μπλόκα της περιφέρειας.
Πάντως οι αγρότες δεν προτίθενται να δημιουργήσουν εντάσεις και προστριβές με τους μετακινούμενους στην περιοχή και δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν και σε μηανοκίνητη πορεία στην Αττική Οδό.
Στην κινητοποίηση μετέχουν οι Αμπελουργικοί Συνεταιρισμοί Σπάτων και Παιανίας, ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Κορωπίου, οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί Μαρκοπούλου, Κερατέας, Σπάτων, Παιανίας, Καλυβίων – Σαρωνικού, ο Συνεταιρισμός ΜΑΡΚΟ και η ΕΝΟΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου