ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσέπη ενός πολιτικού…



Ο κ. Γιάννης Ζαφειρόπουλος των Οικολόγων Πρασίνων, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, πιάστηκε  να κατέχει προσημειωμένα χαρτονομίσματα , που ήταν προϊόντα μιας υποτιθέμενης διαμεσολάβησής του για την χρηματοδότηση συγκεκριμένης επιχείρησης από  το ΕΣΠΑ. Το γεγονός – δηλαδή της κατοχής χαρτονομισμάτων - είναι αδιαμφισβήτητο, και δεν απομένει πλέον η δικαστική αξιολόγηση και η επιβεβαίωση ή απόρριψη της ενοχής του …Με την επιφύλαξη ότι το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει ακόμη και υπέρ του διαβόλου, έχω την εξής απορία : Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων συνεδρίασε σχετικά με τη σύλληψη  του Ζαφειρόπουλου και έσπευσε να ανακοινώσει ότι ο λεγάμενος έπαψε να είναι μέλος των Οικολόγων Πράσινων, με απόφαση της Πολιτικής Κίνησης στην οποία ανήκει, όμως ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι « τα αρμόδια όργανα συνεδριάζουν με θέμα την παύση συμμετοχής του σε κάθε λειτουργία του κόμματος» !  Δηλαδή ο Ζαφειρόπουλος έπαψε να είναι μέλος του κόμματος,  αλλά ενδεχομένως  συμμετέχει σε κάποιες λειτουργίες του ! 
Η συγκεκριμένη αντιμετώπιση  του ζητήματος από τους Οικολόγους Πράσινους είναι κομφουζιονιστική και δεν έχει καμία σχέση με την υπεράσπιση του τεκμηρίου της αθωότητας και  με την εναντίωση στις πρόωρες καταγγελίες και (συχνά) τηλεδίκες, που προκαταλαμβάνουν τις δικαστικές κρίσεις και πλήττουν έτσι τη Δημοκρατία…. 
ΥΓ.
Μέχρι στιγμής η "Εφημερίδα των Συντακτών" δεν είχε αντιληφθεί ότι ο συλληφθείς "60χρονος" ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Αναμένουμε νεώτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου