ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Γ. Ρωμανιάς: Καμία μεταρρύθμιση και νέες περικοπές το 2017«Όσοι μιλούν για μεταρρύθμιση στο Ασφαλιστικό ή δεν ξέρουν τι λένε ή απλά συμπεριφέρονται ηλίθια. Οι περικοπές με πολιτικάντικες πονηριές αφορούν και παλιούς και νέους συνταξιούχους», δηλώνει μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου Γιώργος Ρωμανιάς, επιμένοντας ότι και μόνο η αναγραφή ενός τμήματος της σύνταξης ως «αναπλήρωση διαφοράς» συνιστά πράξη ώστε άμεσα αυτή η αναπλήρωση να μη θεωρείται ποσό σύνταξης άρα και εύκολα σε μία νέα δημοσιονομική "τρύπα" να κοπεί.
«Το σχέδιο αυτό εξυπηρετεί μόνο περικοπές δημοσιονομικές ώστε να καλυφθούν τα χρήματα που απαιτούν οι δανειστές και επειδή στο τρίτο μνημόνιο υπάρχει σχετική πρόβλεψη και το 2017 θα έχουμε νέες περικοπές συντάξεων», τονίζει.
Ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες και επιστημονικοί κλάδοι οδηγούνται σε αφανισμό είπε ο κ. Ρωμανιάς, αποκαλύπτοντας ότι αυτό το σχέδιο απλά επιλύει τις τρέχουσες υποχρεώσεις και με περικοπές για το επόμενο ενδεκάμηνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου