ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΙ ζητούν την παραίτηση Σταθάκη ΚΑΙ κάνουν πλάκα στο Twitter ….
Την παραίτηση του Γιώργου Σταθάκη ζήτησε ο  Νίκος Νικολόπουλος, μετά την υπόθεση του αδήλωτου εκατομμύριου …..
Ο Βουλευτής Αχαΐας, με αφορμή ερώτηση
που κατέθεσε προς τον Πρωθυπουργό για το ζήτημα των πόθεν έσχες των  Φλαμπουράρη και Σταθάκη, είπε στους δημοσιογράφους:

 «Την ώρα που oι βουλευτές καλούμαστε να ψηφίσουμε, κυριολεκτικά με το μαχαίρι στο λαιμό, το νέο, πολυνομοσχέδιο, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να υπονομεύει το ηθικό πλεονέκτημα της συγκυβέρνησης αλλά και αυτό του ίδιου του Πρωθυπουργού.
Ως ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ζήτησα από τον Πρωθυπουργό να δώσει εντολή ώστε να δοθούν τα Πόθεν Έσχες όλων μας, στο φως της δημοσιότητας.
Πρέπει να δοθούν, εδώ και τώρα, ξεκάθαρες απαντήσεις για το μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα των δύο ξεχασιάρηδων υπουργών και,  εφόσον υπάρχει ζήτημα, νομικό ή ηθικό, ο πρωθυπουργός να ζητήσει άμεσα τις παραιτήσεις τους.
Επειδή εγώ δικαιούμαι να πω ότι εάν είχα ξεχάσει να δηλώσω 1εκ. θα είχα ήδη παραιτηθεί, απαιτώ από τους δύο ξεχασιάρηδες υπουργούς καθώς και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό να πράξουν τα δέοντα προκειμένου να διαφυλάξουμε  το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης. Τα ηθικά ζητήματα δεν είναι δεξιά ή αριστερά. Είναι για όλους ίδια. Είτε ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ είτε στους ΑΝΕΛ».

ΥΓ ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ
Άκου «ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης» ! Θα τρελαθούμε τελείως !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου