ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ο Λεβέντης σιχάθηκε την κατάσταση που συνάντησε στη Βουλή

Mάλιστα, δεν του φτάνει που βγήκε Βουλευτής, σνομπάρει κι από πάνω…
Δεν του αρέσει που «οι δεξιοί χειροκροτούν τον δεξιό, οι αριστεροί τον αριστερό»,  γιατί , καθώς ισχυρίζεται, αυτός χειροκροτείτο πανταχόθεν, αν έλεγε κάτι σωστό….. Kαι δεν του αρέσει που ο Βούτσης πρόταξε  τα άλλα κόμματα στη σειρά των ομιλιών (με αποτέλεσμα να μιλάει αυτός στο τέλος και  προ κενών εδράνων…)

Τον πήξανε τον Βασίλη, τον μεγαλύτερο ΠΟΜΕΑ (Πολιτικό με Ειδικές Ανάγκες) όλων των εποχών , και έβαλαν πριν από αυτόν τους Υπουργούς, κάνοντάς τον να πει :  «Εάν αντιλαμβάνονται έτσι τη δημόσια ζωή, είναι χειρότεροι και από τη χούντα»….

Ο Πρόεδρος των Κεντρώων (κάποτε εφέρετο και ως πρόεδρος των οικολόγων, αλλά τελικά την γλίτωσαν οι τελευταίοι )έκανε  εκτενή αναφορά στην χρήση των συμβούλων από τα κόμματα της Βουλής, λέγοντας πως κάθε βουλευτής έχει πέντε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 βουλευτές επί 5, συν 300 για το κόμμα, είναι 1.100 ένα κόμμα, άλλοι 900 τόσοι η ΝΔ, είναι σοβαρά πράγματα που δεν ξέρω αν τα ξέρουν οι Ευρωπαίοι» , είπε. Και  συμπλήρωσε πως «αν είχε ένα κόμμα από 20 άτομα στα κεντρικά του γραφεία, αυτό είναι δικαιολογημένο, μέχρι εκεί» αλλά «1.100 για να γνωμοδοτούν είναι υπερβολή».

Εν τέλει ο Λεβέντης   έκανε τη συγκλονιστική αποκάλυψη, «…. ότι του ΣΥΡΙΖΑ οι οπαδοί δεν ξέρουν  ότι έχουν 1.100 συμβούλους…..».(ΣΣ. Σώπα ρε ! Κι εμείς που νομίζαμε ότι τα ξέρουν όλα !)

Ακόμη  είπε ότι δεν ήρθε μόνο για να φέρει  «λιτότητα στην εξουσία»(κάποτε λέγανε «η φαντασία στην εξουσία») και  εκτίμησε πως το μνημόνιο 3 είναι ίδιο με τα μνημόνια 2 και 1…..
ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ
Newsroom ΔΟΛ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου