ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Γιώργος Ρωμανιάς : Οι σπατάλες του Υπουργείου Εργασίας σε καιρό λιτότητας

Σπαταλούν τα λεφτά του Κράτους (αυτοί, οι χτεσινοί επικριτές της λιτότητας…) το χειρότερο όμως έγκειται στο ότι αποσπούν  δραστηριότητες από τον δημόσιο τομέα για να τις αναθέσουν στον ιδιωτικό. Και με τον τρόπο αυτό αναπτύσσουν τη σφαίρα του εμπορεύματος εις βάρος των δημοσίων ρυθμίσεων και θεσμίσεων.… 
Λέει  στο «Ε» στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και τη Φαίη Μαυραγάνη ο πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Γιώργος Ρωμανιάς :  «Έδωσαν 2 εκατομμύρια ευρώ από το υπουργείο Εργασίας πέρυσι εν μέσω κρίσης, ώστε να πληρωθεί εταιρεία για να αποκωδικοποιήσει τους νόμους».
Μάλιστα εξαπέλυσε πυρά και κατά του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου κατηγορώντας τον πως παραγκώνισε υπαλλήλους του υπουργείου για να προσλάβει σύμβουλους-δικηγόρους.
 ΥΓ
Και κάτι άλλο ακόμη : Διάφοροι αυλικοί παράγοντες , μετά τη δήλωση παραίτησης του Ρωμανιά στις 15 Ιουλίου και την προσωρινή παραμονή του στο πόστο για την αποφυγή του χάους, έσπευσαν να ειρωνευθούν τον ΓΓ υπαινισσόμενοι  μια παραίτηση –μη παραίτηση. Τελικά διαψεύσθηκαν αποδεικνύοντας – για άλλη μια φορά - ότι κρίνουν εξ ιδίων ηθών το αλλότριο ήθος….
Σχετικά :
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου