ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Γαλατικό χωριό :ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΗΔΡΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 13:00

Τ ζήτημα πι χει τεθε:
θ ξακολουθομε ν γονατίζουμε
πως ατς δραπέτης
θ σηκώσουμε λλον πύργο τίθασο
πέναντί τους.

Μ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Στις 17 Οκτωβρίου, ο νεο-σουλτάνος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, θα επισκεφτούν το κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου και συγκεκριμένα το χωριό Πάναγρα για να εγκαινιάσουν τον αγωγό, που προμηθεύει νερό από τη Μερσίνη και ενσωματώνει ακόμα περισσότερο τα κατεχόμενα στην Τουρκία.
Εμείς, επειδή ακριβώς θεωρούμε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ τον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου, τους κυρίαρχους του τουρκικού φασιστικού καθεστώτος, στην πατρίδα μας, αποφασίσαμε να φωνάξουμε πως ο τόπος δεν αντέχει άλλη κατοχή. Ο κυπριακός λαός δεν αντέχει να τον κατακρεουργούν άλλο οι διάφοροι νεο-σουλτάνοι, με την τόση αδηφαγία και την τόση λαιμαργία τους, τη στιγμή κιόλας που, ειδικά μετά τις τελευταίες σφαγές, δεν υπάρχει περιθώριο εμπιστοσύνης στο τουρκικό κράτος.
Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για το αυτονόητο: Τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, όχι με μια λύση που να καθιστά την Τουρκία αιώνιο κηδεμόνα της Κύπρου, αλλά με μια λύση που θα την απομακρύνει παντελώς από τις περιοχές μας. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για να μην τολμά ο κάθε Ταγίπ Ερντογάν και ο κάθε Αχμέτ Νταβούτογλου να κόβουν κορδέλες στα Πάναγρα, να μην τολμούν να αναφέρονται σε δύο κράτη, σε δύο λαούς, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, λες κι είναι κυρίαρχοι στο βόρειο τμήμα του τόπου μας.

Φτάνει πια. Είναι καιρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Δεν είναι δυνατόν, εν έτει 2015, να διατηρούμε ομερτά, όταν ο πρόεδρος της χώρας που κατέχει παράνομα το 37% του τόπου μας συμπεριφέρεται σαν σουλτάνος και σαν πλανητάρχης. Δεν είναι δυνατόν να σιωπούμε, επειδή φοβόμαστε την αντίδραση των επεκτατιστών του τουρκικού κράτους, την ώρα κιόλας που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Ελλάδας, που απαιτούν κυριαρχικά δικαιώματα στη Θράκη, που δολοφονούν Κούρδους αγωνιστές και πολίτες, αλλά και οποιονδήποτε απαιτεί ελευθερία και δημοκρατία στον τόπο του.
Τετέλεσται. Είμαστε λαός προσφύγων και οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Αχμέτ Νταβούτογλου είναι παντελώς ανεπιθύμητοι σε τούτα τα χώματα. Η διασύνδεση Τουρκίας και κατεχόμενης Κύπρου, δήθεν μέσω του «νερού της ειρήνης», δεν πρέπει να προστεθεί στα υπόλοιπα τετελεσμένα. Όλοι στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, στις 17 Οκτωβρίου στις 13:00. Να φωνάξουμε ότι η Μόρφου, η Κερύνεια, η μισή Λευκωσία, η Καρπασία, η Αμμόχωστος δεν θα γίνουν θυσία στις ορέξεις κανενός νεο-σουλτάνου. Να φωνάξουμε ότι το ψευδοκράτος είναι η μισή μας πατρίδα κι αυτό δεν το αλλάζουν 75 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού τον χρόνο.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΛΑΟ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου