ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Mιχάλης Μιχελής : Ο παρασιτικός Οικολόγος που πάει για να χαλάσει τη σιωπή των Αμνών....

Αν η Οικολογία δεν έχει ρηξικέλευθη πολιτική και προπαντός αισθητική, τότε τα όποια συνθήματα και νοήματα της, είναι κενά περιεχομένου.
Δεν μπορεί λοιπόν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος να θεωρεί τον εαυτό του Οικολόγο και ν’ αναφέρεται περιφρονητικά (στα σκοτωμένα ζώα και πουλιά εκ του κυνηγιού) ως θηράματα.
Δεν μπορεί να καταγγέλλει τα διαπλεκόμουνα συμφέροντα που αντιτίθενται στο Σύριζα και να θεωρεί από την άλλη ότι οι κυνηγοί είναι οι καλοπροαίρετοι συνομιλητές του.
Δεν μπορεί ο Οικολόγος αναπληρωτής υπουργός να καταγγέλλει ότι η δεξιά είναι υποχείρια των συμφερόντων του Μελισσανίδη και να ξεχνά ότι του παραχωρεί ο Τσίπρας προς χάρη της ψηφοθηρίας το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρά τη σθεναρή προσπάθεια των κατοίκων και του δημάρχου.
Δεν μπορεί το Ευ ζην της κοινωνικής Οικολογίας να δέχεται τους ισοπεδωτικούς διατροφικούς λαϊκισμούς, που οδηγούν τον πρωθυπουργό σε διλήμματα επιλογών. Δηλαδή καλύτερα να τρώει φτηνό κρέας το παιδί, παρά να απολαμβάνει φτηνή εκμάθηση των ξένων  γλωσσών.
Όλα αυτά τα «μικρά» κι επιμέρους, δείχνουν την κάκιστη και οπορτουνιστική ποιότητα της πολιτικής καθοδήγησης του Σύριζα.
Οι ελεύθεροι χώροι που ξεπουλιούνται και τ’ ακατοίκητα νησιά του Σαρωνικού που πουλιούνται, για τους  διακορευτές της οικολογικής βιοποικιλότητας είναι πράξεις δευτερεύουσας αξίας, γιατί αυτοί μέσω της δικής τους «κοινωνικής ανάπτυξης» θα επαναφέρουν κάποια μέρα (απροσδιορίστου χρόνου), τη γαλήνη σε τούτο τον τόπο.
Οποιαδήποτε λοιπόν κριτική σε τούτες τις τυχάρπαστες αποφάσεις τους, θεωρείσαι τυχοδιώκτης και επικίνδυνος λαϊκιστής για το εκλογικό σώμα, μια βδομάδα πριν των εκλογών, αν τυχόν τα πεις στο ανοικτό ακροατήριο που συμμετέχει και σε διαδικτυακή αναμετάδοση.
Σε μια λοιπόν δική μου αντιπολιτευτική αντίδραση στις λεκτικές αοριστολογίες και στους αποπροσανατολισμούς  των Οικολόγων Πράσινων που εξέφρασε ο Τσιρώνης, θεώρησε καλό το τμήμα Οικολογίας του Σύριζα να τον υπερασπίσει και κινήθηκαν μάλιστα απειλητικά εις βάρος μου για να σιωπήσω, γεγονός που ευτυχώς το bullying τους αποσοβήθει (την τελευταία στιγμή), χάρη στη στάση των ψυχραιμότερων. Συγχαρητήρια σε όσους ελπίζουν ακόμα, ότι η «Ελπίδα έρχεται».....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου