ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΙQ, περισσότερο IQ !

Ο Γιόχαν Βόλφανγκ Γκαίτε ετοιμοθάνατος : «Φως, περισσότερο φως»


Είσαι καταδικασμένος σε θάνατο, με ημερομηνία εκτέλεσης τις Χ Αυγούστου. Και τότε σου ανακοινώνουν περιχαρείς   την έναρξη σεμιναρίου για ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων  στις Ψ Σεπτεμβρίου…..
Είσαι πυγμάχος, έχεις φάει της χρονιάς σου από τον αντίπαλο στους δυο πρώτους γύρους.  Χρειάζεσαι επειγόντως σχέδιο αντίστασης στον ξυλοδαρμό, οπότε  πριν ξεκινήσει ο τρίτος γύρος, ο προπονητής σκύβει στο αυτί και σου ψιθυρίζει : Να τρως φρέσκα φρούτα, μαύρο ψωμί ολικής άλεσης, καφετιά ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, όσπρια από αγρούς βιολογικής καλλιέργειας !

Είσαι ο Ευτύχης Μπιτσάκης, θεράπων της θεωρητικής Φυσικής. Σε τσιμπάει ένα έντομο, παθαίνεις κάτι, ξεχνάς τα της διδασκαλίας περί του «βέλους του χρόνου» και περί της αναπόφευκτης διαδοχής του παρόντος από το μέλλον. Οπότε ενστερνίζεσαι τα - μεταξύ τσαρλατανισμού και φυσικής λεγόμενα -  για τη δυνατότητα  ταξιδιού μέσα στο χρόνο και αποφαίνεσαι : Το έκτακτο συνέδριο του Σεπτεμβρίου του ΣΥΡΙΖΑ τον  Σεπτέμβριο του 2015 να αποστείλει ψήφισμα στις διαβουλεύσεις περί του τρίτου Μνημονίου τον Αύγουστο του 2015 απαιτώντας από την κυβέρνηση σθεναρή στάση  έναντι των δανειστών κλπ.κλπ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου