ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

O Mπέπε Γκρίλο έχει αυτό που εμείς οι "έξυπνοι" δεν είχαμε....




Στην Ιταλία το «Κίνημα των 5 αστέρων» έχει σχέδιο στη θέση του τρέχοντος  σχεδίου πτωχοποίησης της χώρας από τους Νεοφιλελεύθερους γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ιταλικού κόμματος, οι κυβερνώντες Ματέο Ρέντσι και Πιερ Κάρλο Πάντοαν κωφεύουν μπροστά στις ανάγκες των πολιτών. «Αλλά, εμείς έχουμε πέντε σαφή σημεία για ένα σχέδιο Β, για μια εναλλακτική πορεία εκτός Ευρωζώνης» αναφέρεται χαρακτηριστικά. 

Το «σχέδιο Β»  των Μπεπεγκριλιανών εδράζεται στους εξής πυλώνες: ίδρυση  δημόσιας και ισχυρής τράπεζας,  δυνατότητα του υπουργείου Οικονομικών να παρεμβαίνει στις τράπεζες και στις ασφαλιστικές εταιρείες,  αύξηση των χαμηλών μισθών  ανάλογα με τον πληθωρισμό και  αποκατάσταση των συνταγματικών κεκτημένων σχετικά με την υγεία, την παιδεία και τις καταθέσεις. 

«Το ευρώ με τη σημερινή του μορφή δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης» επισημαίνει το «Κίνημα των Πέντε Αστέρων» και συμπληρώνει : «Η κυβέρνηση, υποταγμένη στην εξουσία των χρηματοοικονομικών παραγόντων και των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, πρέπει να πέσει το γρηγορότερο δυνατόν, για το καλό της Ιταλίας»..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου