ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Λυσσάξαν κατά του Λαφαζάνη


Η σημερινή συγκέντρωση  στον Πανελλήνιο δεν έχει τίποτε το καινοφανές  σε σχέση με άλλες εσωκομματικές συγκεντρώσεις , που γίνονταν με διάφορα κριτήρια , σε διάφορες περιστάσεις και με διάφορους ομιλητές.  Όμως προσβάλλει κάποιους  που εννοούσαν και εννοούν  οτιδήποτε γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ  να έχει την προσυπογραφή τους ! Οι λεγάμενοι  έχουν ενοχληθεί από μια εκδήλωση που απευθύνεται σε ανθρώπους  έχοντας σώας τας φρένας – ή διατεθειμένους να τις ανακτήσουν.  Γι αυτό και επιδίδονται σε μια απίθανη στρεψοδικία , καταγγέλλοντας  την αριστερή πλατφόρμα για διασπαστικές τάσεις, τη στιγμή που αυτοί οι ίδιοι προκαλούν τη διάσπαση  επικροτώντας  την πλήρη απόκλιση του ΣΥΡΙΖΑ από τις προγραμματικές του θέσεις και τον ευτελισμό των κυβερνητικών  πρακτικών του .
Για να είμαστε ειλικρινείς, έντιμοι, και επειδή η αλήθεια είναι επαναστατική : Τέτοια Σαμαροποίηση, δεν θα τη  περίμενε ούτε ο ίδιος ο Σαμαράς !

Για την υπεράσπιση του αυτονόητου, για την αντιμετώπιση της παρανοϊκής ευρωλατρείας με πολιτικούς (και γιατί όχι και με ψυχιατρικούς…) όρους, θα είμαστε κι εμείς εκεί, στον Πανελλήνιο.  Για ένα πανελλήνιο σάλπισμα  εξέγερσης εναντίον της ευρωαποικιοκρατίας….

1 σχόλιο: