ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ο Πάνος Καμμένος : Οι Γερμανοί δεν ήθελαν τους ΑΝΕΛ στη κυβέρνηση.



Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ο κ.Καμμένος στο 6ο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, σχετικά με την παρέμβαση γερμανικών παραγόντων για να μη συμμετέχουν οι ΑΝΕΛ σε κυβέρνηση συνεργασίας.
«Είναι χαρακτηριστικό το κείμενο, το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον ίδιο τον πρωθυπουργό πριν από μία εβδομάδα στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής. Εσωτερικό έγγραφο της Deutsche Bank, το οποίο περιέγραφε τις πιέσεις που πρέπει να ασκηθούν προς όλα τα μέσα και αυτά ήταν ελληνικές τράπεζες, μέσα μαζικής ενημέρωσης που είχαν πάρει διαφημίσεις και πολιτικά κόμματα, προκειμένου να μην αποτελέσουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τον πυλώνα συγκρότησης κυβέρνησης»…... Και συνέχισε, λέγοντας ότι ανάλογη παρέμβαση, για μη συμμετοχή των ΑΝΕΛ σε κυβέρνηση συνεργασίας, έγινε και από τον πρέσβη της Γερμανίας: «Το επιβεβαίωσε ακόμα και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, όταν μας είπε ενώπιον του Κυβερνητικού Συμβουλίου ότι εκλήθη από τον Γερμανό πρέσβη, ο οποίος του υπέδειξε, εάν είναι να συνεργαστείτε αύριο, να μην συνεργαστείτε με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά με οποιονδήποτε άλλο» ….
Στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, βρέθηκε Το ΧΩΝΙ και η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας – Θράκης), Μαρία Κόλλια Τσαρουχά,  η οποία δήλωσε :

 «Η παραμονή στην κυβέρνηση δεν θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός μας. Η κοινωνία θα πρέπει να αντιληφθεί τις προτεραιότητές μας, τις κόκκινες αδιαπραγμάτευτες γραμμές μας. Ο πρόεδρός μας είναι ξεκάθαρος. Θα πρέπει να γκρεμίσουμε το σύστημα που έχει επιβληθεί στην πατρίδα μας».