ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

Πανελλήνιος Σύλλογος Φωτοβολταϊκών Στέγης (ΠΑΣΥΦΩΣ)Ο ΠΑΣΥΦΩΣ έχει απόλυτη προτεραιότητα δικαίωσης και άρσης της πρωτοφανούς απάτης που έγινε εναντίον του!

 Όμως υπάρχει και προτεραιότητα εντός της προτεραιότητας (!), που αναφέρεται στα  200 περίπου νοικοκυριά  με φωτοβολταϊκά στέγης,  τα οποία προς το παρόν ανήκουν σε ανθρώπους  χαμηλού  εισοδήματος, με προβλήματα υγείας και  με μακροχρόνια ανεργία  . Με το σκεπτικό αυτό κατετέθησαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εφαρμογής του  Νόμου 4254, που  προκάλεσε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα με υπερβολικές περικοπές (40%) προς όφελος (τι άλλο;) των μεγάλων συμφερόντων.
Ο ΠΑΣΥΦΩΣ εκπροσωπεί  τα 42.000 νοικοκυριά που με αποκλειστικά δικά τους έξοδα και  μετά από προτροπή των προηγούμενων κυβερνήσεων,  τοποθέτησαν στις στέγες των σπιτιών τους ένα μικρο φωτοβολταικό σύστημα για να παραγουν καθαρή ενέργεια χωρίς να δεσμεύουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις,  
Ο ίδιος Σύλλογος  πρόσφατα  υπέβαλε και μηνυτήρια αναφορά για τους χειρισμους της προηγούμενης ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ (http://www.oikopv.gr/deltio-typou-minisi-pasyfos/)