ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Το ευρωπαϊκό μενού και το α-λα-καρτ


Δελτίο Τύπου του Δημοκρατικού Κοινωνικού Κινήματος (ΔΗΚΚΙ)

Το ΠΑΣΟΚ και οι επαγγελλόμενοι τον  άνευ όρων ευρωπαϊσμό, καταγγέλλουν  ως  α-λα-καρτ την πολιτική αυτών που  διαμαρτύρονται για τις επιπτώσεις του Εμπάργκο στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα. Η καταγγελία δεν προκαλεί έκπληξη στους Δημοκράτες και Πατριώτες  της χώρας, μια και  έχουν εξοικειωθεί με το φαινόμενο του κυβερνητικού ιπποκόμου  που όταν δεν εκπέμπει  τη φωνή του κυρίου του,  απλώς  λανσάρει και δοκιμάζει τα   ιδεολογικά όπλα της μνημονιακής εξαπάτησης.
Σήμερα η Ελλάδα καλείται σε αλληλέγγυα στάση από αυτούς που έχουν καταστρατηγήσει κάθε έννοια ευρωπαϊκής αλληλεγγύης.  Καλείται να σιωπήσει μπροστά στην πολιτική του «επιτήδειου ουδέτερου», που δρα εντός και εκτός της ΕΕ   αλλά επί τα αυτά μέρη της επεκτατικής και αναθεωρητικής του πολιτικής (Τουρκία). Καλείται  να φαντασιώσει ότι είναι μέτοχος, ενώ είναι καρπαζοεισπράχτορας των ευρωπαϊκών και νεοταξίτικων επιλογών.
Είναι φανερό, οι καταναλωτές των  μενού της μνημονιακής υποτέλειας και της αποικίας χρέους, αδυνατούν να αποδεχθούν οποιαδήποτε παρέκκλιση από τις διατροφικές τους συνήθειες….