ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ποιος συντρώγει με ποιόν και ο Παπανδρέου ως «κρυφό Ποτάμι»…..




Το 1988 ο Γιώργος Παπανδρέου συνέτρωγε κάποια μεσημέρια με τον Κοσκωτά, που τότε  εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος της  ανερχόμενης τάξης των δυναμικών επιχειρηματιών….

Στις ημέρες μας ο Γ. Παπανδρέου φαίνεται  ότι διαλέγει έναν-κι-έναν  τους ομοτράπεζούς του, μάλλον ανεξάρτητα από κοινές  εδεσματολογικές  προτιμήσεις. Εξ ου  και οι δηλώσεις του   Πάνου  Καμμένου σε κεντρική οδό της πόλης των Τρικάλων :  
«Σήμερα η εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Αποκαλύπτει ότι εκείνος ο οποίος ερευνάται από τη δικαιοσύνη για την εμπλοκή του με τα cds για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ο φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, που συνέτρωγε μαζί του πριν τις μεγάλες αποφάσεις για την οικονομία της χώρας, ο Θεόδωρος Μαργέλλος ή Ντορής Μαργέλλος,  είναι και χρηματοδότης του νέου κόμματος “Το Ποτάμι”.Η σχέση του με τον Γιώργο Κύρτσο, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δείχνει ότι εδώ υπάρχει μια απόλυτη διαπλοκή, συγκάλυψη, μεταξύ των παλαιών κομμάτων, των κομμάτων που μας οδήγησαν στο μηχανισμό στήριξης που υποστηρίζουν τα μνημόνια και με εκείνους που ετοιμάζουν τις αυριανές πατερίτσες. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα παραμείνουν απέναντί τους. Ας συνεχίσουν να υποβάλλουν αγωγές, και να εκβιάζουν μέσω των δικαστηρίων. Θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό και αυτή η συμμορία θα καταδικαστεί, στις 25 Μαϊου».
Να υποθέσουμε ότι ο ΓΠ ενισχύει το «Ποτάμι» για να εκδικηθεί τον εσωκομματικό του αντίπαλο; Δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο. Παρά το «πράο» στυλάκι του, ο ΓΠ ως πολιτικός έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα εκδικητικός και αγνώμων. Απόδειξη η διαγραφή του Σημίτη από το ΠΑΣΟΚ όταν διαφώνησε μαζί του, παρά το γεγονός ότι πρώτος  του είχε στρώσει το χαλί της αρχηγίας…
Πηγή είδησης : ΑΠΕ - ΜΠΕ