ΟΧΙ

ΟΧΙ
ΟΧΙ και από τους Γερμανούς ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΔΗΚΚΙ : Φθινόπωρο «τελικού γύρου» κατά της χώρας και του λαού!



Σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΚΙ-Σοσιαλιστική Αριστερά υπογραμμίζει :


«Την ώρα που τα νομοθετήματα για την χρεοκοπία και την κατάρρευση της Ελλάδας και του λαού της υλοποιούνται με ταχύτερους ρυθμούς. Την ώρα που το Διεθνές και Γερμανικό τραπεζικό κεφάλαιο έχει βάλει επόμενο στόχο να αρπάξει το 30% της πρώτης κατοικίας και της κρατικής και ιδιωτικής γης.

Την ώρα που οι Αμερικανικές και Γερμανικές χρηματιστικές ελίτ σε συνεργασία με την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και πολιορκητική μηχανή το ΕΥΡΩ ετοιμάζονται να μας φορτώσουν νέα δάνεια που θα αυξήσουν περαιτέρω το ήδη αυξημένο σε σχέση με το 2010 χρέος της χώρας και γι αυτό τα μέτρα που προβλέπονταν για το 2015 τα μεταφέρουν στο 2014. Την ώρα που η Γερμανία δεν δέχεται να εφαρμόσει τις Ευρωπαϊκές συμβάσεις για την διαφθορά… Συναγερμός, Ανένδοτος, Νέο ΕΑΜ και Εξέγερση του λαού για εκλογές τώρα,  είναι οι λέξεις που πρέπει να αντηχούν παντού».  

Όλη η ανακοίνωση του ΔΗΚΚΙ

 

Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου εισάγει την χώρα σε μία νέα περίοδο  κρίσης. Μετά την εργασία, το εισόδημα, τη σύνταξη, την κτηνώδη φορολογία και τα χαράτσια και την εκχώρηση των εθνικών επιχειρήσεων (ΔΕΚΟ), σειρά έχουν η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας, οι απολύσεις δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στον ήδη δραματικά συρρικνωμένο Δημόσιο Τομέα και το κουτσούρεμα από 1/1/2014 των συντάξεων στο ύψος των 300-400 ευρώ. Εν συνεχεία, η κυβέρνηση θέλει να επιβάλει το σύνολο των μετακινήσεων – απολύσεων στον Δημόσιο Τομέα , πρώτα τις 8.200 μέχρι τον Σεπτέμβριο και εν συνεχεία τις 12.500 μέχρι τον Δεκέμβριο που θα είναι ο επόμενος σταθμός με όσα θα απαιτήσουν επιπλέον οι εκπρόσωποι των δανειστών. Πρόκειται για ολική ανθρωπιστική και οικονομική καταστροφή της χώρας. Εκείνο που απουσιάζει παντελώς από τις προθέσεις της κυβέρνησης του ευρώ και των μνημονίων είναι κάθε ενδεχόμενο αντίστασης και διαπραγμάτευσης για χαλάρωση του προγράμματος. Άλλωστε κάτι τέτοιο ,στο σημείο που έχουμε φτάσει, δεν μπορεί να συμβεί. Η χώρα ή θα ολοκληρώσει τον κύκλο μιας εθνικής και οικονομικής τραγωδίας που θα τη σημαδέψει για δεκαετίες και θα καταλήξει στην διάλυσή και τον τεμαχισμό της ή θα ανατρέψει το καθεστώς του Ευρωατλαντισμού και της ξένης κατοχής. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα μέχρι τώρα τελικά αποτελέσματα της επί τριετία ακολουθούμενης προηγούμενης πολιτικής: ;Ήδη  υπάρχει απόκλιση της τάξης του 1δις ευρώ από τα προβλεπόμενα έσοδα από το Φ.Π.Α. και κάθε μήνα προστίθεται 1 επιπλέον δις στις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Το προηγούμενο αποτέλεσμα δεν αφορά μόνο το Φ.Π.Α., εμφανίζεται και στα καθεαυτό φορολογικά έσοδα του Δημοσίου τροφοδοτώντας αδιάκοπα τη μαύρη τρύπα των ελλειμμάτων.

Με την ανεργία να εκτοξεύεται στο 28%, τις απολύσεις να διευρύνονται σε όλο το φάσμα του δημόσιου τομέα, το κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων κ.ο.κ, η Ελλάδα πλησιάζει την ώρα μηδέν.

Η συνάντηση Σαμαρά - Ομπάμα δεν «έσωσε την κατάσταση» όπως διατεινόταν η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και το χρεοκοπημένο πολιτικό καθεστώς της τελευταίας 25-ετίας. Δεν άλλαξε τίποτα στα σχέδια εξόντωσης της χώρας και του λαού της. Κατέληξε μάλιστα σε φιάσκο καθώς η ελληνική πλευρά, όπως αναμενόταν, δεν εξασφάλισε τίποτα ενώ αντίθετα η αμερικανική πέτυχε την πρόσβαση αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, το άνοιγμα του κεφαλαίου «επαναφορά του επαίσχυντου σχεδίου Ανάν για την Κύπρο» και κυρίως την υψηλή εποπτεία - επικυριαρχία των ΗΠΑ - Τουρκίας στην αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου ακόμη και στο Ιόνιο και Νότια της Κρήτης.

Οι δηλώσεις των υπουργών της κυβέρνησης για άρση του παγώματος του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας, έστω κι  αν ακολουθήθηκαν από το τέχνασμα της «υπαναχώρησης» καθώς και τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα των κυβερνητικών πλάνων,  δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού. Περάσαμε ένα καλοκαίρι προετοιμασίας. Αυτό το φθινόπωρο οδηγούμαστε στον τελικό γύρο της επίθεσης της ξένης κατοχής εναντίον της χώρας και του λαού της. Για να βαδίσουμε σε έναν χειμώνα που θα θυμίζει τον χειμώνα του 1941-΄42.

Την ώρα που τα νομοθετήματα για την χρεοκοπία και την κατάρρευση της Ελλάδας και του λαού της υλοποιούνται με ταχύτερους ρυθμούς. Την ώρα που το Διεθνές και Γερμανικό τραπεζικό κεφάλαιο έχει βάλει επόμενο στόχο να αρπάξει το 30% της πρώτης κατοικίας και της κρατικής και ιδιωτικής γης.

Την ώρα που οι Αμερικανικές και Γερμανικές χρηματιστικές ελίτ σε συνεργασία με την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και πολιορκητική μηχανή το ΕΥΡΩ ετοιμάζονται να μας φορτώσουν νέα δάνεια που θα αυξήσουν περαιτέρω το ήδη αυξημένο σε σχέση με το 2010 χρέος της χώρας και γι αυτό τα μέτρα που προβλέπονταν για το 2015 τα μεταφέρουν στο 2014. Την ώρα που η Γερμανία δεν δέχεται να εφαρμόσει τις Ευρωπαϊκές συμβάσεις για την διαφθορά…

Την ώρα που η αναδιανομή εισοδήματος γίνεται από τους πολλούς προς την ολιγαρχία της 25-ετίας, ενώ η τελευταία είτε απαλλάσσεται είτε μεταφέρει τις μητρικές της εταιρείες σε φορολογικούς παραδείσους εκτός Ελλάδος. Την ώρα της πολιτικής προστασίας στις χαμηλής φορολογίας των υπεράκτιων (off shore) εταιρειών…

Την ώρα που με την αναμονή των Γερμανικών εκλογών και την Ελληνική προεδρία στην Ε.Ε. (στο πρώτο εξάμηνο του 2014) - όπου δεν συνηθίζεται να γίνονται εκλογές -  ο Σαμαράς διευκολύνεται να ροκανίσει το χρόνο ως τον Σεπτέμβριο του 2014..

Συναγερμός, Ανένδοτος, Νέο ΕΑΜ και Εξέγερση του λαού για εκλογές τώρα,  είναι οι λέξεις που πρέπει να αντηχούν παντού.

Μορφές δημοκρατικής αντίστασης εναντίον της παραβίασης του άρθ. 120 του Συντάγματος και της ολικής συνταγματικής εκτροπής που συνιστούν όλες οι προηγούμενες εξελίξεις σε βάρος του λαού και της χώρας πρέπει να αναζητηθούν . Για την ανατροπή της συγκυβέρνησης του τρόμου και την επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας και των κατακτήσεων του λαού. Τώρα. Πριν να είναι αργά.